مسکات جام جهانی 2022 قطر لعیب (La’eeb) نام دارد که به عنوان شخصیتی بیانگر نماد کشور قطر است، این نماد را یک ایرانی به نام حسین اجاقی طراحی کرده است.
قطر و فیفا طی مراسم قرعه کشی رقابتهای جام جهانی 2022 که قرار است آبان و آذر ماه در قطر برگزار شود، از مسکات یا همان نماد این رقابتها رونمایی کردند.
مسکات جام جهانی 2022 قطر
لعیب کلمه ای عربی به معنای بازیکنی با مهارت بالا است. این نماد همه را تشویق میکند که به خود باور داشته باشند، لعیب شور و شوق فوتبال را به همه فوتبال دوستان منتقل میکند.
نماد لعیب یک مرد عرب است که لباس مخصوص عربی را بر تن کرده است.
مسکات نمادی است که از جام جهانی 1966 تاکنون به عنوان نمادی برای مسابقات معرفی میشود. این نماد به طور معمول بیانگر خصوصیات کشور میزبان جام جهانی به خصوص لباس و فرهنگ این کشور است.
خالید المولاوی دبیر اجرایی برگزاری جام جهانی در این باره گفت:
«بسیار خشنودیم که لعیب را به عنوان مسکات جام جهانی 2022 معرفی کنیم که نخستین جام جهانی برگزار شده در خاورمیانه و دنیای عرب است. اطمینان داریم که همه طرفداران فوتبال با این کاراکتر ارتباط خوبی برقرار میکنند. لعیب نقشی کلیدی را برای برقراری ارتباط میان هواداران جوان و مسن در قطر 2022 را ایفا خواهد کرد.»
او ادامه داد:
«لعیب شخصیتی بازیگوش و سرگرم کننده است و میدانیم که همه او را دوست دارند. او همه را تشویق میکند خود را باور داشته باشند و فرهنگ «اکنون همه چیز» را میخواهد گسترش دهد.»
لعیب به خاطر روحیه جوانگرایی اش شناخته شده خواهد بود و لذت و اعتماد به نفس همیشه همراه او خواهد بود. پ
لعیب از یک دنیای موازی آمده که در آنجا مسکات ها زندگی میکنند. دنیایی که ایدهها و خلاقیتها را به واقعیت تبدیل میکند.
لعیب همه جا همراه شما خواهد بود، از 21 نوامبر تا 18 دسامبر در طول تورنومنت با لعیب همراه باشید. علاوه بر این، به زودی نماد لعیب به صورت گیف و استیکر در فیسبوک، اینستاگرام، توییتر، تیک تاک، واتس اپ و اسنپ چت در دسترس خواهد بود و به صورت اسکرین سیور و فیلتر هم قابل دانلود خواهد بود.
طراح ایرانی مسکات جام جهانی را طراحی کرده است
طراح این مسکات یک ایرانی به نام حسین اجاقی است. حسین اجاقی در گفتگو با شبکه سه صداوسیما عنوان کرد که فیفا سه طرح ابتدایی قطر به عنوان مسکات جام را نپذیرفته است.
امیر قطر از حسین اجاقی خواسته بود که نماد لعیب را برای آنها تکمیل کند. حسین اجاقی طراح شخصیت و تصویر ساز جوان ایرانی که از سال 84 در این حرفه مشغول به کار است، میگوید قطریها با این نماد خواسته اند فرهنگ خود را به دنیا نشان دهند.
دیدگاهتان را بنویسید