بازی کارتی پادشاهان در گوشه (Kings In The Corners)

نحوه انجام بازی کارتی پادشاهان در گوشه (Kings In The Corners)

به این مطلب از سری مطالب آموزش بازی‌های کارتی و مناسب دورهمی در بخت خوش آمدید. در این مطلب ما نحوه کامل انجام بازی کارتی پادشاهان در گوشه (Kings In The Corners) را پوشش خواهیم داد. مقاله را با توضیح مفهومات عمومی این بازی و نحوه انجام بازی شروع می‌کنیم، سپس جزئیات بیشتری از بازی را بیان می‌کنیم.

بازی پادشاهان در گوشه (Kings In The Corners) با ورق

این بازی توسط 2 الی 4 بازیکن انجام می‌شود. بازیکنان برای انجام بازی، از یک دسته کارت استاندارد 52تایی استفاده می‌کنند.

دیلر باید به هر بازیکن، 7 کارت بدهد. کارت‌ها را یکی یکی به بازیکنان می‌دهد و در هفت دور، توزیع کارت را تمام می‌کند.

دسته کارت‌هایی که باقی می‌مانند را بصورت رو به پایین در وسط میز می‌گذارد. سپس یک کارت از روی دسته کارت‌ها برمی‌دارد و بصورت رو به بالا در سمت راست دسته کارت‌ها قرار می‌دهد. پس از آن یک کارت دیگر برمی‌دارد و بصورت رو به بالا در سمت چپ دسته کارت‌ها قرار می‌دهد. برای سمت بالا و پایین دسته کارت نیز، این کار را دیلر تکرار می‌کند.

هدف از انجام این بازی برای بازیکنان این است که تمام کارت‌های خود را بازی کنند و به وسط میز بیاورند.

نحوه انجام بازی

بازیکنان باید کارت‌های خود را از دیگر بازیکنان پنهان نگه دارند و اجازه ندهند کسی کارت‌های آن‌ها را ببیند.

بازیکنی که در سمت چپ دیلر نشسته است، بازی را شروع می‌کند.

زمانی که نوبت به یک بازیکن برای بازی می‌رسد، بازیکن ابتدا باید یک کارت را از دسته کارت مرکزی و‌ رو به پایین وسط میز بردارد و به دست خود اضافه کند.

بازیکنان باید کارت‌های خود را بر روی 4 کارتی که در وسط میز رو به بالا هستند، بازی کنند.

بدین صورت که بازیکن باید 4 کارت وسط میز را ببیند، سپس به کارت‌های خود نگاه کند. کارتی را که یک مرتبه ارزش کمتری نسبت به یکی از کارت‌های وسط میز دارد و همزمان رنگ خالش نیز متفاوت با رنگ خال آن کارت است، را بردارد و بر روی کارت مورد نظر در وسط میز، بصورت رو به بالا بگذارد.

برای مثال آس دل (خال قرمز) را بازیکن می‌تواند بر روی گشنیز (خال سیاه) قرار دهد. یا سرباز پیک (خال سیاه) می‌تواند بر روی بی بی دل (خال قرمز) قرار گیرد.

در هر نوبت بازیکنان هر تعداد کارتی را که بخواهند با این شرایط می‌توانند بازی کنند. بازیکن پس از اینکه تمام کارت‌های مورد نظرش را بازی کرد باید اعلام کند “تمام”. سپس نوبت بازی به بازیکن بعدی (بازیکن سمت چپش) می‌رسد.

بازیکن بعدی نیز بازی خود را ابتدا با برداشتن یک کارت از دسته کارت مرکزی شروع می‌کند.

منظور از پادشاهان در گوشه چیست؟

شاید برایتان سوال پیش بیاید که چرا نام این بازی، پادشاهان در گوشه است. در ادامه مقاله، جواب این سوال را برای شما توضیح خواهیم داد.

همانطور که گفتیم، کارت‌هایی که دیلر در سمت راست، چپ، بالا و پایینِ دسته کارت مرکزی قرار می‌دهد، هر کدام یک رشته کارت‌ را تشکیل می‌دهند. در هر رشته کارت ارزش کارت‌ها از بالا به پایین، یکی یکی کاهش پیدا می‌کند و رنگ خال‌ها نیز یکی در میان قرمز و مشکی است.

حال اگر بازیکنان، کارت شاه در دستشان داشته باشند، باید چه کنند؟

کارت شاه در این بازی بالاترین رتبه را دارد. بنابراین در هیچ کدام از طرف‌های دسته کارت مرکزی، بازیکنان نمی‌توانند شاه دست خود را قرار دهند.

از این رو، یک قانون مهم در این بازی وجود دارد و آن‌ هم این است که بازیکن می‌تواند کارت شاه خود را در یکی از گوشه‌های دسته کارت مرکزی قرار دهد. بازیکن با این کار، یک رشته جدید را با این کارت شاه شروع می‌کند.

برای مثال یک بازیکن را در نظر بگیرید که یک کارت شاه با خال قرمز و یک کارت بی بی با خال سیاه دارد. می‌تواند شاهش را در یکی از گوشه‌های دسته کارت مرکزی بگذارد. سپس بی بی خود را نیز بر روی آن بعنوان کارتی با یک رتبه پایین‌تر و رنگ خال مخالف قرار دهد.

انتقال رشته کارت

بازیکنان می‌توانند کل یک ردیف کارت را جابجا کنند و آن را در ادامه‌ی یک ردیف کارت دیگر قرار دهند. فقط به این شرط که بالاترین کارت در ردیف انتقالی، دارای رنگ خال متفاوت با پایین‌ترین کارت در ردیف مقصد باشد و ارزشش نیز فقط یکی پایین‌تر باشد.

برای مثال فرض کنید در طرف سمت راست دسته کارت مرکزی، یک رشته کارت شامل 2 کارت، وجود دارد. همچنین فرض نمایید که بالاترین کارت این رشته، 2 گشنیز است و کارت بعدی (پایین‌ترین کارت) آس دل است.

اگر پایین‌ترین کارت در یکی از رشته‌ها کارت 3 با خال قرمز باشد، هر بازیکنی در نوبت خود می‌تواند، رشته کارت سمت راست را کلا بردارد و در ادامه‌ی 3 با خال قرمز قرار دهد.

ضلع خالی از کارتِ دسته‌ی مرکزی

اگر پس از اینکه یک بازیکن یک رشته کارت را انتقال داد، یک ضلع دسته‌ی مرکزی، خالی ماند و کارتی در آن نبود، بازیکن هر کارتی را می‌تواند بعنوان اولین کارت در آن قرار دهد.

امتیازدهی

پس از اینکه یکی از بازیکنان آخرین کارت خود را بازی کند، یک دور از بازی به اتمام می‌رسد. بعد از اتمام دور بازی، باید عمل امتیازدهی انجام گیرد.

زمانی که یک دور از بازی تمام شد، بازیکنان به ازای هر شاهی که در دستشان باقی مانده باشد، 10 امتیاز و به ازای هر کارت دیگری که در دستشان باقی مانده باشد، 1 امتیاز دریافت خواهند کرد. بنابراین بازیکنی که هیچ کارتی در دستش باقی نمانده است، هیچ امتیازی دریافت نخواهد کرد.

بر روی تعداد دورهای بازی، بازیکنان باید پیش از شروع بازی با یکدیگر به توافق برسند. همچنین می‌توانند با هم توافق کنند که زمانی که اولین بازیکن به یک امتیاز خاص دست پیدا کرد، بازی به اتمام برسد.

پس از اتمام بازی، بازیکنی که کمترین امتیاز را دریافت کرده باشد، بازی را می‌برد.

بررسی قوانین بازی پادشاهان در گوشه

اگر در جریان شروع بازی که دیلر کارت‌های اطراف دسته کارت مرکزی را جایگذاری می‌کند، یکی از 4 کارت، کارت شاه باشد، آن کارت را دیلر به یکی از گوشه‌ها می‌برد و کارت دیگری را بجای آن قرار می‌دهد.

اگر کارت‌های دسته کارت‌ مرکزی تمام شوند، بازی ادامه پیدا می‌کند اما دیگر لازم نیست بازیکنان در ابتدای نوبت خود کارتی را بردارند.

حرف آخر

امیدواریم آموزش بازی پادشاهان در گوشه برای شما مفید بوده باشد. با انجام این بازی در دورهمی‌ها می‌توانید هیجان انجام یک بازی جذاب را احساس کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *