صرافی کوین بیس

معرفی صرافی Coinbase

وب سایت اینترنتی کوین بیس (Coinbase) یک صرافی آنلاین ارزهای دیجیتال مستقر در سان فرانسیسکوی کالیفرنیاست. این صرافی به معاملات بیت کوین، بیت کوین کش، اتریوم، اتریوم کلاسیک، لایت کوین، تزوس و بسیاری از ارزهای دیجیتال دیگر و مبادله آن با بیش از 32 ارز فیات می پردازد. معاملات بیت کوین این صرافی در بیش از 190 کشور دنیا جریان دارد.

تاریخچه کوین بیس (Coinbase)

وب سایت Coinbase در ژوئن سال 2012 توسط برایان آرمسترانگ (Brian Armstrong) و فرد ارسام (Fred Ehrsam) تاسیس شد. بن ریوز (Ben Reeves) هم بنیانگذار سایت blockchain.info نیز بخشی از تیم مؤسس اصلی بود اما بعداً به دلیل تفاوت دیدگاه در نحوه عملکرد کیف پول Coinbase با آرمسترانگ از او جدا شد. الباقی تیم در تابستان سال 2012 در برنامه شتابدهی شتابدهنده Y Combinator شرکت کردند و در اکتبر همان سال شرکت سرویس خرید و فروش بیت کوین خود را راه اندازی کرد.

جذب اولین سرمایه گذاری

در ماه می 2013 شرکت در طی جذب سرمایه سری A موفق به جذب 5 میلیون دلار سرمایه شد. در ماه دسامبر سال 2013 شرکت موفق به جذب 25 میلیون دلار دیگر نیز شد.

کوین بیس در سال 2014 موفق به جذب 1 میلیون کاربر شد و سرویس جستجوگر Blockr و شرکت Kippt را خریداری کرد و همان سال پرداخت بیت کوین را روی سرویس هایی نظیر پی پال، استرایپ و برین تری اضافه کرد.

راه اندازی صرافی بیت کوین در آمریکا

در ژانویه سال 2015 شرکت موفق به جذب 75 میلیون دلارسرمایه شد و اقدام به راه اندازی صرافی بیت کوین مستقر در آمریکا به نام Coinbase Exchange کرد. همان سال کوین بیس اقدام به ارائه سرویس در کانادا نیز اقدام کرد.

تغییر نام صرافی

در ماه می 2016 شرکت صرافی Coinbase Exchange را به نام جدید خود صرافی یا بورس جهانی دارایی دیجیتال (Global Digial Asset Exchange) که به طور مخفف GDAX نامیده می شود تغییر داد. در همان سال صرافی به پشتیبانی از پرداخت های خرد مربوط به اتر پرداخت.

محصولات Coinbase

Coinbase دارای دو محصول اصلی است: یک صرافی یا بورس جهانی دارایی دیجیتال (GDAX) برای تجارت انواع دارایی های دیجیتال در سکوی معاملاتی دارایی های حرفه ای خود، و یک کارگزار خرده فروشی بیت کوین، بیت کوین نقدی، اتر، Ethereum Classic و Litecoin برای ارزهای فیات.

صفحه اصلی سایت صرافی Coinbase
صفحه اصلی سایت صرافی Coinbase

همچنین یک API را برای توسعه دهندگان و صاحبان کسب و کار ایجاد می کند تا بتوانند برنامه های کاربردی را بسازند و از پرداخت به صورت ارز دیجیتال پشتیبانی کنند. از سال 2018 ، این شرکت قابلیت خرید و فروش تجارت را در 32 کشور جهان ارائه داد، در حالی که کیف پول رمزارز آن در 190 کشور در سراسر جهان موجود بود. در 26 مارچ سال 2018 کوین بیس قصد خود را برای اضافه کردن پشتیبانی از توکن های ERC-20 اعلام کرد.

مزایا و معایب Coinbase

برخی از مزایای Coinbase

  • کارمزد کم معاملات
  • امکان پرداخت از طریق کارت‌های اعتباری و نقل و انتقال با سیستم بانکی
  • شهرت و امنیت بالا
  • مناسب برای افراد مبتدی
  • پوشش ارز‌های ذخیره شده توسط بیمه Coinbase
  • پشتیبانی از کوین های پایدار و محبوب USDC و DAI

برخی از معایب Coinbase

  • پشتیبانی نبستاً ضعیف
  • محدود بودن روش‌های پرداخت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *