آشنایی با بازی ورق امپراطور

بازی های دورهمی جایگاه ویژه ای در شب های مهمانی و جمع های دوستانه دارند. شما می توانید دیگر بازی های ورق را نیز در مجله بخت آموزش ببینید و به جای بازی های همیشگی و روتین گذشته، از هیجان جدیدی برخوردار شوید.
این بازی یه بازی تک نفره است که می توانید سایر بازی های ورق یک نفره را نیز در بخت مشاهده کنید. شما می توانید سایر بازی های ورق دو نفره و بازی های ورق چند نفره را نیز در مجله بخت و اقبال آموزش ببینید.

امپراطور یک بازی صبر و تک نفره است. در این بازی باید همه کارت ها را به مجموعه مبنا برسانید تا برنده شوید. این بازی در سبک بازی های صبر است. از این نظر، بازی ورق امپراطور شبیه بازی هایبازی ورق سلول خالی،بازی ورق 13وبازی ورق گلف تک نفرهاست. در ادامه نحوه انجام این بازی را توضیح داده ایم. در ضمن ویدیوی آموزشی بازی هم قرار گرفته که می توانید متن آن را زیر ویدیو مطالعه کنید.

اقلام موردنیاز

دو بسته کارت 52 تایی.

آماده سازی

کارت های موجود در دو بسته کارت را به هم بریزید. 10 کارت را به پشت و در یک ردیف روی میز بچینید. حالا دو ردیف دیگر از کارت ها را روی ردیف اول اضافه کنید (به پشت). در ردیف چهارم باید کارت ها را برگردانید.

بسته کارت های باقیمانده را هم زیر ردیف کارت ها بگذارید.

هدف بازی

هدف این است که همه کارت ها را وارد مجموعه های مبنا کنیم. بالای ردیف کارت ها باید 8 مجموعه مبنا داشته باشیم. هرکدام از آن ها با کارت تک شروع می شود و تا کارت شاه ادامه پیدا می کند. کارت های هر مجموعه باید از یک خال باشند.

بازی های مشابه

بازی ورق امپراطور در میان بازی های صبر طبقه بندی می شود. معمولا در این بازی ها رقیبی در کار نیست و بازیکن به تنهایی می خواهد صبر خود را بیازماید یا اینکه به دنبال تمرکز بالایی است. از این نظر می توان بازی امپراطور را شبیه به بازی های بازی تک نفره کندو،بازی ورق چنگ شیطانوبازی تک نفره آرزودانست.

نحوه انجام بازی

در طول بازی، کارت ها را به سه روش می توان حرکت داد. کارت را می توان وارد مجموعه مبنا کرد.

کارت ها را می توان روی کارت های ردیف گذاشت فقط به شرطی که کارت موردنظر یک عدد (رنک) بالاتر و با رنگی متفاوت نسبت به رنگ کارتی باشد که رویش قرار می گیرد. به عنوان مثال، کارت 9 قرمز را می توان روی کارت 8 سیاه گذاشت.

بالاترین کارت بسته کارت های باقیمانده را برمی گردانیم تا بسته کارت های کنار گذاشته شده تشکیل شود. بازیکن هربار باید یک کارت از بسته کارت های باقیمانده بردارد. این کارت را می توان در ردیف کارت ها گذاشت یا در صورت امکان وارد مجموعه مبنا کرد.

اگر یک کارت که به پشت روی میز است و در ردیف کارت ها قرار گرفته، آزاد شد (هیچ کارتی روی آن نباشد)، آن کارت را برمی گردانیم.

بازیکن باید کارت ها را وارد مجموعه های مبنا کند، در ردیف کارت ها حرکت دهد یا از بسته کارت های باقیمانده بردارد.

پیروز شدن / باختن

اگر بازیکن توانست همه کارت ها را وارد مجموعه های مبنا کند برنده است. اگر بازیکن به جایی رسید که دیگر نمی تواند هیچ حرکتی انجام دهد، بازنده است.

قوانین

  • اگر در ردیف کارت ها فضای خالی ایجاد شد، هر کارتی را می توان آن جا گذاشت.
  • هر بار فقط می توان یک کارت را حرکت داد.
  • بالاترین کارت بسته کارت های کنارگذاشته شده را در صورت امکان می توان حرکت داد.
  • اگر می خواهید بازی را چالشی تر کنید، این قانون را در نظر بگیرید که تنها یک دور می توانید از بسته کارت های باقیمانده کارت بکشید. برای آسان تر کردن بازی هم می توانید وقتی کارت های بسته کارت های باقیمانده تمام شد، از کارت های بسته کارت های کنار گذاشته شده استفاده کنید.

آموزش ویدیویی بازی ورق امپراطور

https://www.youtube.com/watch?v=Ljvoifm3Ijg

در این ویدیو با نحوه انجام بازی ورق امپراطور آشنا می شوید. ویدیو با مفاهیم کلی و نحوه انجام بازی شروع می شود و در ادامه وارد جزئیات بازی می شویم. در این بازی به دو بسته کارت 52 تایی نیاز دارید.

آماده سازی

دو بسته کارت را به هم بریزید و بعد یک ردیف ده کارتی درست کنید. کارت ها به پشت روی میز قرار می گیرند. دو سری کارت دیگر را روی این کارت ها بگذارید. این کارت ها هم به پشت روی کارت های قبلی قرار می گیرند. ردیف چهارم را هم بسازید ولی این بار کارت ها را برگردانده روی کارت های قبلی بگذارید. بسته کارت های باقیمانده را زیر ردیف کارت ها بگذارید.

هدف بازی

هدف بازی این است که همه کارت ها را وارد مجموعه های مبنا کنیم. بالای ردیف کارت ها 8 مجموعه مبنا خواهیم داشت. هر مجموعه مبنا با کارت تک شروع می شود و تا کارت شاه ادامه پیدا می کند. کارت های هر مجموعه باید هم خال باشند.

نحوه انجام بازی

در طول بازی می توان به سه شکل کارت ها را حرکت داد. می توان کارت را به مجموعه مبنا منتقل کرد. وقتی کارتی که به پشت روی میز قرار گرفته آزاد شد، آن را برمی گردانیم. کارت را می توان در ردیف کارت ها حرکت داد به شرطی که کارت موردنظر از رنک بالاتر باشد و رنگش با رنگ کارتی که زیرش قرار می گیرد متفاوت باشد. در این نمونه، ما کارت 9 قرمز را روی کارت 8 سیاه می گذاریم.

کارتی که آزاد شده را برمی گردانیم. بعد کارت 10 سیاه را روی کارت 9 قرمز می گذاریم. دوباره کارتی که آزاد شده را برمی گردانیم. کارت 2 پیک برگردانده می شود و می توانیم آن را به مجموعه مبنا منتقل کنیم. کارت های 3 پیک و 4 پیک را هم می توانیم به مجموعه مبنا منتقل کنیم.

کارت 4 سیاه را روی کارت 3 قرمز می گذاریم. کارت 5 قرمز هم روی کارت 4 سیاه. وقتی دیگر نمی توان در ردیف کارت ها حرکتی کرد یا بازیکن تصمیم می گیرد حرکتی نکند، می توان از بسته کارت های باقیمانده کارت کشید. بالاترین کارت بسته کارت های باقیمانده را برمی گردانیم و بسته کارت های کنارگذاشته شده ایجاد می شود.

بازیکن می تواند هر بار یک کارت از بسته کارت های باقیمانده بردارد. این کارت کشیده شده را می توان به ردیف کارت ها یا مجموعه مبنا منتقل کرد. بازیکن به حرکت دادن کارت در ردیف کارت ها، از بسته کارت های باقیمانده یا به مجموعه های مبنا ادامه می دهد.

پیروزشدن

اگر بازیکن بتواند همه کارت ها را به مجموعه های مبنا منتقل کند برنده شده است. اگر بازیکن دیگر نتواند حرکتی در جریان بازی انجام دهد، بازنده شده است.

قوانین

اگر در ردیف کارت ها فضای خالی ایجاد شد می توان هر کارتی را به آنجا منتقل کرد. هربار تنها می توان یک کارت را حرکت داد. بالاترین کارت از بسته کارت های کنار گذاشته شده را هم می توان در صورت امکان حرکت داد.

اگر می خواهید بازی چالشی تر شود، این قانون را در نظر بگیرید که فقط یک دور می توانید از بسته کارت های باقیمانده استفاده کنید. اگر می خواهید بازی ساده تر شود، وقتی کارت های بسته کارت های باقیمانده تمام شد از کارت های بسته کارت های کنارگذاشته شده استفاده کنید.

مهندس صنایع، علاقمند به بازی به خصوص بازی های ورق، نویسنده آزاد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *